Viimati külastasid: Tänane kuupäev 05 Sept 2010 18:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi

Foorumi reeglid

Kui tahate kirjutada veast, siis kirjutate Viga: lühikirjeldus veast.

Näiteks:
Viga: Pank

Kui on tegemist kirjaveaga, siis kirjutate Kirjaviga: lühikirjeldus veast

Näiteks:
Kirjaviga: Ehitus

Kui pealkiri ei vasta reeglitele, siis tuleb see ümber muuta.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 18 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kas vaja uusi abistajaid? 2.maailm
Jah 77%  77%  [ 10 ]
Ei 23%  23%  [ 3 ]
Hääli kokku : 13
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Uued abistajad 2.maailmas
PostitusPostitatud: 28 Juul 2010 19:50 
Kasutaja avatar

Nõustun Poolari arvamusega. 8-)

Üles
Eemal Profiil  

PostitusPostitatud: 29 Juul 2010 23:06 
Kasutaja avatar

Smokejoe, kes sulle ütles, et max vaigistus on 3 päeva ? On see kuskil kirjas ? Miks peaks admin sellel teemal rääkima, kui ta sai aru, et see vaigistus oli õigustatud ? Mis ott200 laimamisest sa räägid siin ? Hoopis teine teema oli. Ja mingeid ilmaasjata vaigistusi ma ei jaga.

Poolar ja Dozer pole minust kuulnud ega näinudki vist, samas pohhui minul.

Abistajaks peaksid jääma Hiiumaa, Taisha ja Midway kindlalt. Ja kui mingeid smokejoe/rivelli sugused/sugulased abistajaks hakkavad, siis bye bye linnapea.com minupoolt.

Ajaa, unustasin öelda seda ka, et abistajatel pole muidugi üldse enam mõtet, väga vähe on nüüd posti kirjutajaid, pingem küsitakse jutukas abi. Abistajate põhiline tegevus on mingite ajukääbikute vaigistamine jutukas ainult. Ja 3st abistajast, kellel ma soovitasin jääda, piisaks.

linnapea.com abistaja juba aastast 1806!

Üles
Eemal Profiil  

PostitusPostitatud: 30 Juul 2010 14:51 

NARKAR kirjutas:
Smokejoe, kes sulle ütles, et max vaigistus on 3 päeva ? On see kuskil kirjas ? Miks peaks admin sellel teemal rääkima, kui ta sai aru, et see vaigistus oli õigustatud ? Mis ott200 laimamisest sa räägid siin ? Hoopis teine teema oli. Ja mingeid ilmaasjata vaigistusi ma ei jaga.

Poolar ja Dozer pole minust kuulnud ega näinudki vist, samas pohhui minul.

Abistajaks peaksid jääma Hiiumaa, Taisha ja Midway kindlalt. Ja kui mingeid smokejoe/rivelli sugused/sugulased abistajaks hakkavad, siis bye bye linnapea.com minupoolt.

Ajaa, unustasin öelda seda ka, et abistajatel pole muidugi üldse enam mõtet, väga vähe on nüüd posti kirjutajaid, pingem küsitakse jutukas abi. Abistajate põhiline tegevus on mingite ajukääbikute vaigistamine jutukas ainult. Ja 3st abistajast, kellel ma soovitasin jääda, piisaks.

Kle taun. ma ei olegi abistajaks kandideerinud.. ja ei hakka ka kandideerima, krdi ahv.

Üles
Eemal Profiil  

PostitusPostitatud: 30 Juul 2010 18:13 
Kasutaja avatar

Kui selline närviline inimene arvab, et 2. maailma on uusi abistajaid vaja, siis edu teile.
Kuna vanade abistajatega pole probleeme olnud(kõik peaksid täisealised ka olema), siis 2. maailma ei tule uusi abistajaid, lihtsalt eemaldatakse mõned vanad ja jutul lõpp.

Üles
Eemal Profiil  

PostitusPostitatud: 31 Juul 2010 21:06 

NARKAR kirjutas:
Kui selline närviline inimene arvab, et 2. maailma on uusi abistajaid vaja, siis edu teile.
Kuna vanade abistajatega pole probleeme olnud(kõik peaksid täisealised ka olema), siis 2. maailma ei tule uusi abistajaid, lihtsalt eemaldatakse mõned vanad ja jutul lõpp.

uusi abistajaid tõesti ei tule??? :) siis küll abistajate tabelis viga sees :lol:

Üles
Eemal Profiil  

PostitusPostitatud: 01 Aug 2010 21:39 
Kasutaja avatar

GameTester kirjutas:
NARKAR kirjutas:

uusi abistajaid tõesti ei tule??? :) siis küll abistajate tabelis viga sees :lol:

2. maailma abistajate tabelis viga? Ei saa aru, millest sa räägid. 2 abistajat ainult pmst ei mängi enam, meer harva ja masterjacob quitis.

Üles
Eemal Profiil  

PostitusPostitatud: 02 Aug 2010 18:51 

NARKAR kirjutas:
GameTester kirjutas:
NARKAR kirjutas:

2. maailma abistajate tabelis viga? Ei saa aru, millest sa räägid. 2 abistajat ainult pmst ei mängi enam, meer harva ja masterjacob quitis.

Tsiteeri:
Abistajad
Koht Linn Raha Jõukus
5 narkar 418 627 209 EEK 1 396 189
43 kaisaaa 250 248 634 EEK 565 493
7 taisha 151 551 884 EEK 1 176 948
126 Meer 178 332 406 EEK 138 394
2 MasterJacob 0 EEK 1 562 321
2 Hiiumaa 5 956 381 267 EEK 2 422 879

mis ajast on kaisaaa abistaja? kas tema asemel ei peaks mitte mid olema??? ;)

Üles
Eemal Profiil  

PostitusPostitatud: 19 Aug 2010 22:37 

Hiiumaa kirjutas:
rivelli sa eksid, 2 maailmas kasutan õpetuses ikka rahalisi toetusi ka jne. mis sa luuletad siin, ja esimeses maailmas olen ka ikka alles ja aitan kui vaja!

Hiiumaa, ära aja. Kui mina olin veel algaja ja küsisin sinu käest nõu, kuidas teha tervishoidu paremaks ja milline meelelahutus on parim. Vastuseks sain: " tee veepuhastusjaamu, konteinereid jms" ja sa ei maininud kordagi mulle midagi toetustest. Samamoodi ütlesid meelelahutuse kohapealt, et kõiki on mõtekas võrdselt teha, mis on kõigile teada täielik lollus. Tänud Hiiumaa! :)

Üles
Eemal Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 18 postitust ]  Moderaatorid: NARKAR, MasterJack, Poolar Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

Otsi...:
Hüppa: